Websites

Met z’n allen gebruiken we miljoenen MB’s aan data per dag. 1 op de 2 Nederlanders heeft een smartphone, is continu online en bereikbaar voor iedereen. Met een smartphone of tablet op zak heeft een consument toegang tot alles wat het internet te bieden heeft, en heeft hij/zij letterlijk de wereld in zijn/haar broekzak. Het is belangrijk dat bedrijven blijven innoveren, vooral als het gaat om de website, webshop of online marketing campagnes.

Je website vormt je online thuisbasis. Het is de plek waar je leads binnensleept en deze omzet in klanten. Je hebt dus niet alleen een mooi maar ook een effectief design nodig. Bij Klik Mijn Bedrijf maken we een design waarmee je een verpletterende eerste indruk maakt op je bezoeker, hem of haar overtuigt en vervolgens aanzet tot actie. We maken je website conversiegericht, om je rendement uit je online marketing te maximaliseren.

Keer op keer laten wij weer zien dat deze aanpak werkt en de beste resultaten oplevert voor onze klanten.Gerelateerde afbeelding

Investering:
Wij bouwen al websites vanaf €699. Dit zijn de eenmalige kosten voor het bouwen en inrichten van je websites. Er zijn genoeg keuzes betreft de lay-out, design en andere mogelijkheden.

Bel ons op voor  meer informatie!